Kerstmarkt

Kerstmarkt 2017

Zaterdag 9 december 2017 organiseert de Historische Brandweer Vrienden en Voertuigen weer een gezellige kerstmarkt.

Er zijn diverse kramen op de kerstmarkt met diverse kerst decoraties en andere artikelen die mooi staan opgesteld in het brandweermuseum.

Ook zijn onze voertuigen en andere brandweermaterialen te bezichtigen tijdens de leuke kerstmarkt.

Voor de inwendige mens is er ook van alles te verkrijgen, zoals: Gehaktbal, broodje hamburger koffie, thee of (warme) chocolademelk met appelgebak en slagroom en nog veel meer lekkers.

Dus komt allen langs om te genieten van onze kerstmarkt in het brandweermuseum. Het adres is Kleinemeersterstraat 158 in Sappemeer. De kerstmarkt wordt gehouden van 10:00 uur tot 16:00 uur.

De entree is gratis en bij binnenkomst wordt u verwelkomt met een glaasje warme chocolade melk.

Hieronder kunt u foto's bekijken van vorig jaar.

Kerstmarkt groot succes 2016

Zaterdag 10 december 2016 was er een gezellige kerstmarkt in het brandweermuseum in Sappemeer.

Marc Bakker is zeer te vrede over de verloop van de Kerstmarkt. “ we kunnen terug kijken op een weer zeer geslaagde en druk bezochte kerstmarkt ”.

Dit is de 2e keer dat de kerstmarkt op deze manier werd georganiseerd. Dit jaar is de kerstmarkt gegroeid van 17 kramen naar 28 kramen. “Dit is ook wel het maximale wat we aan kramen kwijt kunnen “ aldus Marc Bakker.

Ook de standhouders en bezoekers hadden lovende woorden over de organisatie, de locatie, de catering en het live muziek van Yentel Maxime tijdens de Kerstmarkt in het brandweermuseum.

Dit jaar hebben wij samen gewerkt met stichting verkeersondersteuning uit Hoogezand, zij hebben het verkeer in goede banen geleid, bezoekers netjes gewezen naar de parkeerplaats die beschikbaar is gesteld door een buurt bewoner aan de Kleinemeersterstraat.  

Radio Noord verslaggever Marcel Nieuwenweg met het programma Noord op Stee was van 10:00 uur tot 12:00 uur aanwezig om leden van het brandweermuseum, standhouders en bezoekers te interviewen over de stichting en de kerstmarkt.

Namens het brandweermuseum wil ik onze bezoekers, standhouders, stichting verkeersondersteuning, Yentel Maxime, de geluidsman, Radio Noord, de media en onze vrijwilligers bedanken voor deze geweldige kerstmarkt.

Wilt u volgend jaar ook op de kerstmarkt staan? Stuur dan een mail naar info@hbvvhs.nl of neem contact op met Marc Bakker 0651826079